#recuperemElSentitComú
Programa electoral

David Martín, l’alcaldable de Junts per Palafrugell, presenta el programa electoral amb què pretén “recuperar la millor versió de Palafrugell, per a la seva gent”.

2 de maig de 2023

Aquest divendres 28 d’abril l’alcaldable de Junts per Palafrugell, en David Martín, ha presentat el programa electoral amb el qual concorrerà la candidatura que encapçala a les eleccions del 28 de maig. 

Un programa de 100 punts fruit de centenars de reunions durant mesos i de diversos debats temàtics i col·loquis oberts. En paraules de l’alcaldable “amb aquest programa complirem la paraula donada durant tot aquest temps”. I afegeix que “Ha arribat el moment que l’Ajuntament governi en favor de la gent. Ha arribat el moment de governar tocant de peus a terra, amb sentit comú. Cal que recuperem el sentit comú.”

El programa electoral es distribueix en 17 àmbits temàtics i es classifica en 33 propostes urgents, 44 propostes de mandat i 23 propostes de model de poble a 12 anys.

El programa electoral de Junts per Palafrugell -i el decàleg “10 propostes, per recuperar el sentit comú” que el defineix- ha estat resultat “d’una feina excepcional i que ens permet presentar als nostres veïns i veïnes el projecte que més i millor respon a les seves necessitats i a les seves voluntats” manifesta l’alcaldable. I afegeix “Hem vingut a fer les coses diferents. Hem vingut a representar els nostres veïns i veïnes. Hem vingut a recuperar el sentit comú. I així ho farem”.

Últimes notícies

2 de maig de 2023
David Martín, l’alcaldable de Junts per Palafrugell, presenta el programa electoral amb què pretén “recuperar la millor versió de Palafrugell, per a la seva gent”.

Aquest divendres 28 d’abril l’alcaldable de Junts per Palafrugell, en David Martín, ha presentat el programa electoral amb el qual concorrerà la candidatura que encapçala a les eleccions del 28 de maig. 

Llegir més
26 d'abril de 2023
10 propostes, per recuperar el sentit comú.

Aquest dimecres 26 d’abril l’alcaldable de Junts per Palafrugell, en David Martín, ha presentat les 10 propostes, per recuperar el sentit comú, que en paraules seves “ens fa diferents, ens fa únics i és la demostració que venim a fer-ho diferent”. 

Llegir més
Veure més
crossmenuchevron-down
×