#recuperemElSentitComú
Programa electoral

10 propostes, per recuperar el sentit comú.

26 d'abril de 2023

Aquest dimecres 26 d’abril l’alcaldable de Junts per Palafrugell, en David Martín, ha presentat les 10 propostes, per recuperar el sentit comú, que en paraules seves “ens fa diferents, ens fa únics i és la demostració que venim a fer-ho diferent”. 

Les 10 propostes, que s’aniran explicant els pròxims dies, quan també es presentarà tot el programa electoral -i la candidatura completa- són les següents:

- Crearem totes les condicions necessàries per generar ocupació.

- Nou sistema de recollida d'escombraries i neteja viària per un Palafrugell net.

- Pla de xoc de rehabilitació i millora de totes les instal·lacions esportives.

- Incrementarem el parc d'habitatge públic per a lloguer social i lloguer jove.

- Ampliarem l'aparcament del casal amb la construcció d'una planta addicional.

- Incrementarem els recursos per Cultura apostant per la cultura i els artistes locals.

- Revertirem els canvis a la "carretera vella" de Calella.

- Més recursos contra les ocupacions, l'incivisme i la sensació d'inseguretat.

- Construcció d'un espai polivalent per al jovent i les entitats.

- Construcció d'una nova residència per a gent gran per ampliar les places disponibles.

El programa electoral de Junts per Palafrugell -i aquestes 10 propostes que el defineixen- ha estat resultat “d’una feina excepcional i que ens permet presentar als nostres veïns i veïnes el projecte que més i millor respon a les seves necessitats i a les seves voluntats” manifesta l’alcaldable. I afegeix “Hem vingut a fer les coses diferents. Hem vingut a representar els nostres veïns i veïnes. Hem vingut a recuperar el sentit comú. I així ho farem”.

Aquest programa electoral, que recull les necessitats, voluntats i propostes que hem pogut copsar i de les que hem pres nota en la feina que s'ha anat fent durant mesos per part de l'alcaldable i la candidatura, i que es presentarà complet els pròxims dies, és el projecte i el model de Junts per Palafrugell per al nostre municipi, per al seu conjunt, per als 23.000 habitants i per a tothom qui hi viu tot l'any, qui hi viu una temporada, qui ens visita o qui hi treballa.

Últimes notícies

2 de maig de 2023
David Martín, l’alcaldable de Junts per Palafrugell, presenta el programa electoral amb què pretén “recuperar la millor versió de Palafrugell, per a la seva gent”.

Aquest divendres 28 d’abril l’alcaldable de Junts per Palafrugell, en David Martín, ha presentat el programa electoral amb el qual concorrerà la candidatura que encapçala a les eleccions del 28 de maig. 

Llegir més
26 d'abril de 2023
10 propostes, per recuperar el sentit comú.

Aquest dimecres 26 d’abril l’alcaldable de Junts per Palafrugell, en David Martín, ha presentat les 10 propostes, per recuperar el sentit comú, que en paraules seves “ens fa diferents, ens fa únics i és la demostració que venim a fer-ho diferent”. 

Llegir més
Veure més
crossmenuchevron-down
×