#recuperemElSentitComú
Programa electoral

Junts per Palafrugell ha organitzat el debat “Parlem d’esports”, conduït pel seu candidat a l’alcaldia, David Martín, i el número 8, Aitor Bosch.

19 d'abril de 2023

Aquest dimarts 18 d’abril al vespre a la sala d’actes de Can Genís s’ha organitzat el debat “Parlem d’esports” on els assistents han pogut dir la seva en un debat obert. 

Els assistents eren representants de les moltes entitats i associacions de l’àmbit esportiu del nostre municipi, però també professionals d’aquest mateix àmbit, i han pogut aportar els seus punts de vista sobre molts dels temes dels quals s’ha debatut en les quasi 2 hores de durada de l’acte.

S’han pogut copsar, per tant, una sèrie de necessitats, i també propostes, de les quals la candidatura de Junts per Palafrugell en pren nota per tal d’acabar d’elaborar el programa electoral:

- Necessitat, molt urgent, dels esports en patins de tenir una pista addicional per a entrenaments.
- Necessitat, molt urgent, d’arranjar la pista annexa per tal que la pràctica de l’esport -com Handbol o Bàsquet- pugui fer-se amb garanties.
- Necessitat, molt urgent, d’arranjar el terreny de joc -gespa artificial- del camp del gregal, així com els vestuaris i altres instal·lacions d’aquell espai esportiu.
- Urgència en el fet que les instal·lacions esportives tinguin un estat de manteniment correcte i adequat a les necessitats dels clubs i esportistes.
- Necessitat d’apostar per la formació en esports, amb la formació professional.
- Es va copsar la necessitat de tenir un Ajuntament que aposti pels esports, no només per la part esportiva, sinó també per la labor social i educativa dels infants i joves que el practiquen addicionalment a l’educació reglada.
- Urgència en millorar el funcionament de les gestions que s’han de fer amb l’Ajuntament, així com la comunicació, pagament de subvencions, etc.
- Importància d’apostar per la pràctica esportiva multidisciplinària, per exemple amb un campus d’estiu multiesports organitzat entre Ajuntament i clubs/entitats esportives.
- Valorar la possibilitat d’oferir beques per a millor en igualtat d’oportunitats pel que fa a practicar esports entre el jovent del nostre municipi.
- Possibilitat d’estudiar la celebració de tornejos o esdeveniments apostant pel turisme esportiu com una forma de desestacionalitzar el turisme al nostre municipi.
- Millora de l’acompanyament que ofereix l’Ajuntament als clubs i esportistes del nostre municipi quan se surt de Palafrugell.

Últimes notícies

2 de maig de 2023
David Martín, l’alcaldable de Junts per Palafrugell, presenta el programa electoral amb què pretén “recuperar la millor versió de Palafrugell, per a la seva gent”.

Aquest divendres 28 d’abril l’alcaldable de Junts per Palafrugell, en David Martín, ha presentat el programa electoral amb el qual concorrerà la candidatura que encapçala a les eleccions del 28 de maig. 

Llegir més
26 d'abril de 2023
10 propostes, per recuperar el sentit comú.

Aquest dimecres 26 d’abril l’alcaldable de Junts per Palafrugell, en David Martín, ha presentat les 10 propostes, per recuperar el sentit comú, que en paraules seves “ens fa diferents, ens fa únics i és la demostració que venim a fer-ho diferent”. 

Llegir més
Veure més
crossmenuchevron-down
×