#recuperemElSentitComú
Programa electoral

Junts per Palafrugell ha organitzat el debat “Parlem de benestar social”, conduït pel seu candidat a l’alcaldia, David Martín, i la número 2, Carmen Gispert.

5 d'abril de 2023

Aquest dimarts 4 d’abril al vespre a la sala d’actes del Teatre Municipal s’ha organitzat el debat “Parlem de benestar social” on els assistents han pogut dir la seva en un debat obert. 

Els assistents eren representants de les moltes entitats i associacions de l’àmbit social del nostre municipi, però també professionals d’aquest mateix àmbit, i han pogut aportar els seus punts de vista sobre molts dels temes dels quals s’ha debatut en les quasi 2 hores de durada de l’acte.

S’han pogut copsar, per tant, una sèrie de necessitats, i també propostes, de les quals la candidatura de Junts per Palafrugell en pren nota per tal d’acabar d’elaborar el programa electoral:

- Necessitat d’un cens actualitzat de gent gran i de fer-ne seguiment per detectar necessitats d’aquestes persones
- Falta de places de residència geriàtrica i recursos per a la dependència i preocupació per la situació de l’asil
- Falta de “tutela”, suport i acompanyament als pisos tutelats per a gent gran
- Preocupació pels canvis de la UE respecte del CDA i, per tant, per la falta de recursos i necessitat d’increment en l’aportació de l’Ajuntament
- Urgència per definir el model que substituirà l’actual funcionament del CDA per evitar l’exclusió de les famílies vulnerables que ara s’atenen (unes 400)
- Necessitat de més control i seguiment sobre l’arribada de nous ciutadans a Palafrugell
- Manca d’habitatge: tant d’habitatge social, com per als joves, gent gran, …
- Preocupació per la situació dels menors tutelats quan arriben a la majoria d’edat i, llavors, queden desemparats
- Necessitat de controlar millor el padró municipal i el volum de persones que conviuen a un mateix habitatge
- Necessitat d’ampliació dels serveis d’assistència, com ara l’ampliació de l’horari del porta a porta
- Preocupació pel patrimoni municipal tancat (al qual se li podria donar ús social)
- Preocupació per les barreres arquitectòniques
- Preocupació per actituds discriminatòries, que no són acceptables en cap cas, cap a col·lectius per raó d’origen, raça, condició sexual, …

Últimes notícies

2 de maig de 2023
David Martín, l’alcaldable de Junts per Palafrugell, presenta el programa electoral amb què pretén “recuperar la millor versió de Palafrugell, per a la seva gent”.

Aquest divendres 28 d’abril l’alcaldable de Junts per Palafrugell, en David Martín, ha presentat el programa electoral amb el qual concorrerà la candidatura que encapçala a les eleccions del 28 de maig. 

Llegir més
26 d'abril de 2023
10 propostes, per recuperar el sentit comú.

Aquest dimecres 26 d’abril l’alcaldable de Junts per Palafrugell, en David Martín, ha presentat les 10 propostes, per recuperar el sentit comú, que en paraules seves “ens fa diferents, ens fa únics i és la demostració que venim a fer-ho diferent”. 

Llegir més
Veure més
crossmenuchevron-down
×