#recuperemElSentitComú
Programa electoral

,

David Martín presenta el primer bloc de la candidatura de Junts per Palafrugell a les eleccions municipals del 28 de maig d’enguany.

16 de març de 2023

En David Martín, l’alcaldable de Junts per Palafrugell, ha presentat aquest dimecres 15 de març el primer bloc de la candidatura, de les posicions 2 a 11 d’aquesta, a l’auditori del Museu del Suro de Palafrugell amb la presència d’un centenar d’assistents.

En paraules de l’alcaldable “avui presentem el futur govern de Palafrugell, un equip de persones solvents, compromeses i treballadores”.

A l’inici de l’acte s’ha presentat el vídeo de la candidatura on es veu a l’alcaldable passejant i gaudint de la vila de Palafrugell i dels seus nuclis i pobles, així com interactuant amb comerciants i membres del seu equip. Un vídeo que s’ha presentat en aquest acte i que acompanyarà la candidatura durant les següents setmanes.

A la presentació, l’alcaldable ha remarcat que el projecte es basa en 3 eixos fonamentals: Dinamització econòmica i desenvolupament local, serveis de qualitat per als ciutadans i suport i acompanyament a les persones i les activitats.

Després de presentar els 10 candidats que l’acompanyen en les posicions 2 a 11 i remarcar de cadascun d’ells els seus trets diferencials ha pogut mantenir una conversa amb la Carmen Gispert, número 2 de la candidatura i responsable de l’àmbit de benestar social i amb l’Esther Beyret, número 5 de la candidatura i responsable de l’àmbit de cultura.

En paraules de la Carmen “jo esperaria del meu Ajuntament, en cas que pogués necessitar-lo, una escolta activa i respectuosa, un acolliment i acompanyament i l’impuls necessari en forma de recursos per poder superar les meves dificultats”. És el mètode que usa en la seva activitat professional, com a psicòloga clínica i psicoterapeuta, després d’una llarga trajectòria.

L’alcaldable, en David Martín, i l’Esther Beyret, número 5 de la candidatura han parlat de cultura, i en paraules de l’Esther “qui no reconeix una làmina o un quadre, o reconeix una melodia, i amb una mirada o un somriure ens entenem allà on siguem: som de Palafrugell”. La candidata ha destacat el gran poder que té la cultura per tal de fer de Palafrugell un referent al món, essent per això necessari donar-li l’impuls que es mereixen a totes les iniciatives culturals del nostre municipi.

L’acte ha comptat amb la presència de l’Honorable Conseller legítim, Josep Rull. El conseller, que ha tancat l’acte, ha defensat la política, la bona política i en paraules seves ha dit que “són els intangibles, les petites coses, les que marquen la diferència, les que fan d’un polític un bon polític, proper i empàtic”. Ha lloat al bona actitud de l’alcaldable i el molt bon equip que s’ha presentat, així com les intervencions de la Carmen Gispert i l’Esther Beyret i ha encoratjat tot l’equip a continuar treballant per Palafrugell i per Catalunya, “per un Palafrugell millor dins una Catalunya plenament lliure”.

L’acte també ha comptat amb la presència de la diputada al parlament i alcaldessa de Begur, Maite Selva.

Durant l’acte, s’ha interpretat una versió a piano de la cançó “Vestida de nit” de la cantant palafrugellenca Sílvia Pérez Cruz, per part del músic palafrugellenc Àngel Bahí.

Els candidats

2. Carmen Gispert

60 anys, casada, mare de quatre fills.

Psicòloga i Psicoterapeuta, vinculada, des de sempre, a projectes de voluntariat assistencial.

3. Albert Recasens

76 anys. Treballador de banca, essent director d’oficina. Regidor d’hisenda i règim interior a l’Ajuntament de Palafrugell durant 1 mandat.

4. Eric Torres

29 anys. Casat. Amb estudis de l’àmbit tecnològic i amb més de 10 anys d’experiència en el món de la comunicació per internet, actualment treballa a Barcelona a una de les empreses considerada al top 10 de les millors empreses de màrqueting a nivell de l’Estat espanyol.

5. Esther Beyret

35 anys. És responsable de zona en una coneguda cadena de supermercats.

Resolutiva i implicada, l’apassiona la comunicació i el desenvolupament de persones i equips.

Co-propietària d’ADEE Entertainment, una empresa orientada a la creació i el desenvolupament de jocs que estimulin l’intel·lecte per a particulars, empreses i institucions.

Vinculada a les Festes de Primavera, és membre de la Colla Garnatxa, que participa al Carroussel Costa Brava des de fa més de 40 anys i cofundadora de l’Associació Colla Garnatxa, creada per promoure la cultura i l’oci a Palafrugell.

Part de l’equip promotor del canvi en la Cavalcada de Reis de 2023.

6. Marc Salabert

39 anys, gerent d’una empresa familiar de construcció fundada l’any 1955, soci fundador i tresorer de l’associació de promotors i industrials de la construcció de Palafrugell i membre de la junta directiva del Gremi de Constructors de la vegueria de Girona.

7. Núria Bayot

57 anys amb estudis en educació infantil. Tot i que els seus darrers anys ha estat la propietària d’un comerç. Té dos fills.

8. Aitor Bosch

28 anys, amb parella i sense fills, actualment al capdavant d’una empresa familiar dedicada al món de la jardineria a Palafrugell. Format en Publicitat i RRPP a la UdG. Vinculat des de petit a l'esport com a practicant i com a formador des dels 16 anys fins l'actualitat arreu del Baix Empordà.

9. Nerea Cabello

25 anys. Periodista i comunicadora cultural.

10. Francesc Poch

67 anys. Emprenedor, empordanès, nascut a BCN i palafrugellenc per decisió pròpia des de fa molts anys, amb estudis d'economia i d'empresarials. Administrador de la botiga de queviures Ca la Ramona i del bar Munic.

11. Dani Prats

39 anys. Arquitecte autònom i emprenedor.

Vídeo de l'acte

Vídeo de la candidatura

Galeria de fotos

Últimes notícies

2 de maig de 2023
David Martín, l’alcaldable de Junts per Palafrugell, presenta el programa electoral amb què pretén “recuperar la millor versió de Palafrugell, per a la seva gent”.

Aquest divendres 28 d’abril l’alcaldable de Junts per Palafrugell, en David Martín, ha presentat el programa electoral amb el qual concorrerà la candidatura que encapçala a les eleccions del 28 de maig. 

Llegir més
26 d'abril de 2023
10 propostes, per recuperar el sentit comú.

Aquest dimecres 26 d’abril l’alcaldable de Junts per Palafrugell, en David Martín, ha presentat les 10 propostes, per recuperar el sentit comú, que en paraules seves “ens fa diferents, ens fa únics i és la demostració que venim a fer-ho diferent”. 

Llegir més
Veure més
crossmenuchevron-down
×