#recuperemElSentitComú
Programa electoral

,

David Martín presenta a la Carmen Gispert com a número 2 de la candidatura de Junts per Palafrugell a les eleccions municipals del 28 de maig d’enguany.

3 de març de 2023

En David Martín, l’alcaldable de Junts per Palafrugell, ha presentat aquest divendres 3 de març la Carmen Gispert com a número 2 de la candidatura. 

La Carmen Gispert, de 60 anys i veïna de Palafrugell, té un despatx de psicologia i psicoteràpia, i està molt vinculada amb entitats i iniciatives socials del nostre municipi.

La Carmen explica que ara és un moment de la seva vida on pot fer el pas, després de tenir pendent el fet d’involucrar-se a la gestió municipal de fa uns quants anys: “estic molt agraïda, David, que m’hagis fet aquest oferiment, i en aquests moments i de la teva mà i amb la confiança necessària que m’has donat per fer aquest pas, aquí estic per millorar la qualitat de vida dels nostres veïns i veïnes”. 

“La Carmen s’incorpora a la candidatura per tal de fer-se càrrec de tots els aspectes socials del nostre projecte per a Palafrugell i per a entomar la responsabilitat de l’àrea de Benestar Social de l’Ajuntament, en cas d’obtenir la confiança dels ciutadans a les eleccions que ens permeti formar govern” explica l’alcaldable. 

Últimes notícies

2 de maig de 2023
David Martín, l’alcaldable de Junts per Palafrugell, presenta el programa electoral amb què pretén “recuperar la millor versió de Palafrugell, per a la seva gent”.

Aquest divendres 28 d’abril l’alcaldable de Junts per Palafrugell, en David Martín, ha presentat el programa electoral amb el qual concorrerà la candidatura que encapçala a les eleccions del 28 de maig. 

Llegir més
26 d'abril de 2023
10 propostes, per recuperar el sentit comú.

Aquest dimecres 26 d’abril l’alcaldable de Junts per Palafrugell, en David Martín, ha presentat les 10 propostes, per recuperar el sentit comú, que en paraules seves “ens fa diferents, ens fa únics i és la demostració que venim a fer-ho diferent”. 

Llegir més
Veure més
crossmenuchevron-down
×