#recuperemElSentitComú
Programa electoral

,

David Martín, l’alcaldable de Junts per Palafrugell, visita a Brussel·les el MHP Carles Puigdemont.

3 de març de 2023

El passat diumenge 26 de febrer, l’alcaldable de Junts per Palafrugell, en David Martín, va visitar el MHP Carles Puigdemont a Brussel·les per presentar-li el projecte que encapçala per a les eleccions municipals del 28 de maig. 

En una jornada molt constructiva, l’alcaldable va poder compartir amb el president Puigdemont el projecte de Junts que encapçala per a les eleccions municipals, així com explicar-li en quina situació es troba el mateix i comentar també qui són els companys de la candidatura que es faran públics durant el mes de març.

El president Puigdemont va donar-li tot el suport i va encoratjar-lo a continuar lluitant per Palafrugell i la seva gent, i per Catalunya. 

En David Martín va aprofitar la visita per fer-li entrega al president d’un exemplar del Crònica d’un any 2022 i comentar els esdeveniments més importants del municipi l’any passat i els guardonats amb els Palafrugellenc de l’Any i el Peix Fregit.

L’alcaldable va poder comprovar de primera mà com el president Puigdemont es troba fort i determinat en defensa de la institució de la presidència de la Generalitat -des de finals del 2017 a l’exili- i de Catalunya.

Últimes notícies

2 de maig de 2023
David Martín, l’alcaldable de Junts per Palafrugell, presenta el programa electoral amb què pretén “recuperar la millor versió de Palafrugell, per a la seva gent”.

Aquest divendres 28 d’abril l’alcaldable de Junts per Palafrugell, en David Martín, ha presentat el programa electoral amb el qual concorrerà la candidatura que encapçala a les eleccions del 28 de maig. 

Llegir més
26 d'abril de 2023
10 propostes, per recuperar el sentit comú.

Aquest dimecres 26 d’abril l’alcaldable de Junts per Palafrugell, en David Martín, ha presentat les 10 propostes, per recuperar el sentit comú, que en paraules seves “ens fa diferents, ens fa únics i és la demostració que venim a fer-ho diferent”. 

Llegir més
Veure més
crossmenuchevron-down
×