#recuperemElSentitComú
Programa electoral

,

Jornada empresarial de Junts per Palafrugell, amb l’alcaldable, en David Martín, i l’Honorable exconseller d’Economia i Hisenda, en Jaume Giró.

25 de febrer de 2023

El passat divendres 17 de febrer, es va celebrar una jornada empresarial de Junts per Palafrugell en la que l’Honorable exconseller d’Economia i Hisenda, en Jaume Giró, va acompanyar l’alcaldable de Junts a Palafrugell en un dinar amb empresaris i una visita a una de les empreses de la indústria surera de Palafrugell, al polígon industrial.

A la primera part de la jornada es va dur a terme un dinar al restaurant Mas Oliver per tal de debatre d’economia i empresa amb una quinzena d’assistents, entre els quals una representació del sector empresarial de Palafrugell: comerç, hostaleria, indústria, professionals liberals, etc.

Un debat on els assistents van poder interpel·lar i compartir punts de vista, inquietuds i opinions sobre diverses necessitats entorn l’economia i la dinamització del nostre municipi, amb l’alcaldable i l’exconseller. En paraules de l’alcaldable, “el que cal és que l’Ajuntament no es dediqui a emprenyar tothom, cal que l’Ajuntament posi fàcil les coses a les iniciatives privades, que generen llocs de feina, riquesa, i ofereixen uns serveis als ciutadans”.

“Nosaltres, quan governem l’Ajuntament, el posarem al servei dels ciutadans, entitats i associacions i empreses, per tal d’ajudar-los en tot allò que calgui per tirar endavant les seves iniciatives i projectes” afegia l’alcaldable.

L’exconseller Giró, per la seva part, va recolzar la proposta de posar la dinamització econòmica al centre de les polítiques municipals per tal que Palafrugell pugui esdevenir referent, “a Palafrugell, amb els seus nuclis de costa, hi ha un munt d’oportunitats per al creixement, tant pel que fa al turisme com pel que fa al comerç i l’activitat industrial”. L’alcaldable hi afegia que “la millor política social és la plena ocupació”.

En acabar el dinar, es va fer una visita a l’empresa TESA de fabricació de taps de suro, al polígon industrial de Palafrugell. Una empresa de la indústria surera de Palafrugell que tan important ha estat i és pel nostre municipi, tant des d’un punt de vista econòmic com des d’un punt de vista patrimonial.

En David Martín, acompanyat de l’exconseller i de la direcció de l’empresa, va poder veure i escoltar les explicacions sobre el procés productiu. També van poder compartir i reflexionar sobre la situació de la indústria surera i de les inquietuds i necessitats a què s’enfronta.

Últimes notícies

2 de maig de 2023
David Martín, l’alcaldable de Junts per Palafrugell, presenta el programa electoral amb què pretén “recuperar la millor versió de Palafrugell, per a la seva gent”.

Aquest divendres 28 d’abril l’alcaldable de Junts per Palafrugell, en David Martín, ha presentat el programa electoral amb el qual concorrerà la candidatura que encapçala a les eleccions del 28 de maig. 

Llegir més
26 d'abril de 2023
10 propostes, per recuperar el sentit comú.

Aquest dimecres 26 d’abril l’alcaldable de Junts per Palafrugell, en David Martín, ha presentat les 10 propostes, per recuperar el sentit comú, que en paraules seves “ens fa diferents, ens fa únics i és la demostració que venim a fer-ho diferent”. 

Llegir més
Veure més
crossmenuchevron-down
×