#recuperemElSentitComú
Programa electoral

David Martín: “cal congelar les taxes i impostos municipals per al 2023”

21 d'octubre de 2022

Després de conèixer la proposta de la regidora d’Hisenda d’ERC, l’alcaldable de Junts per Palafrugell, David Martín, es mostra contundent sobre la necessitat de congelar les taxes i impostos municipals per al 2023.

L’alcaldable manifesta que cal que les ordenances fiscals per al 2023 es congelin pensant en no perjudicar la ciutadania (bona gestió) i no pas en afavorir l’Ajuntament (mala gestió). S’ha d’evitar repercutir en la ciutadania l’augment de costos que ha de suportar l’administració local en un moment de dificultat en l’economia de les famílies i les empreses per l’augment de la inflació, especialment pel que fa a productes i serveis de primera necessitat.

Amb aquesta proposta d’augment d’impostos i taxes municipals per al 2023 es penalitza els veïns i veïnes de Palafrugell i les empreses que hi desenvolupen les seves activitats, que ja es veuen afectats per diverses bandes.

La proposta econòmica de Junts per Palafrugell, basada en la bona gestió i el sentit comú, és clara: afavorir la reducció de la pressió fiscal sobre les famílies i les empreses del nostre municipi. Gestionar bé, i aquesta és la nostra proposta, consisteix en fer més amb menys, sense perdre de vista que la gestió s’ha de fer en favor del ciutadà, afirma l’alcaldable.

És per això que cal treballar en la màxima prioritat, segons David Martín, que ha de ser la d’afavorir l’activitat econòmica i la creació d’ocupació aprofitant les oportunitats que té Palafrugell per a fer-se més atractiu per a la inversió. L’alcaldable recorda que la millor política social és la plena ocupació.

Últimes notícies

2 de maig de 2023
David Martín, l’alcaldable de Junts per Palafrugell, presenta el programa electoral amb què pretén “recuperar la millor versió de Palafrugell, per a la seva gent”.

Aquest divendres 28 d’abril l’alcaldable de Junts per Palafrugell, en David Martín, ha presentat el programa electoral amb el qual concorrerà la candidatura que encapçala a les eleccions del 28 de maig. 

Llegir més
26 d'abril de 2023
10 propostes, per recuperar el sentit comú.

Aquest dimecres 26 d’abril l’alcaldable de Junts per Palafrugell, en David Martín, ha presentat les 10 propostes, per recuperar el sentit comú, que en paraules seves “ens fa diferents, ens fa únics i és la demostració que venim a fer-ho diferent”. 

Llegir més
Veure més
crossmenuchevron-down
×