#recuperemElSentitComú
Programa electoral

David Martín contrari als canvis realitzats a la carretera vella de Calella

3 d'octubre de 2022

En una trobada amb veïns i veïnes del Prat Xirlo, el nostre alcaldable, David Martín, va mostrar-se contrari als canvis realitzats a la carretera vella i va comunicar-los la proposta de Junts per Palafrugell, que passa per recuperar la situació inicial. 

En una trobada amb veïns i veïnes del Prat Xirlo el passat dissabte 1 d’octubre, l’alcaldable de Junts per Palafrugell, David Martín, acompanyat per membres de l’equip, va poder escoltar quines són les seves reivindicacions i necessitats.

Pel que fa als canvis realitzats a la carretera vella de Calella, l’alcaldable va mostrar-se contrari i va comunicar-los la proposta de Junts per Palafrugell, que passa per recuperar la situació inicial per llavors estudiar les actuacions necessàries per millorar la circulació i seguretat, de forma consensuada amb els veïns i veïnes i les activitats afectades.

L’alcaldable va coincidir amb els veïns i veïnes en la crítica a la “pedalada per la carretera vella” que es va dur a terme en el context de la Setmana Europea de la Mobilitat en la qual van participar uns 400 nens i nenes de les escoles de Palafrugell. La decisió política de fer-se per la carretera vella, i no pel carril bici paral·lel a l’Avinguda del Mar inaugurat fa uns mesos, és oportunista i no ajuda al consens i entesa amb els afectats pels canvis a la carretera vella. Com tampoc ho fa la sanció imposada a un dels veïns que va participar en un acte reivindicatiu durant la Cantada d’Havaneres de Calella de Palafrugell del passat 2 de juliol.

En la visita al Prat Xirlo van comentar-se, per part dels veïns i veïnes, altres problemes que s’han d’afrontar, com el mal estat dels carrers i voreres, la falta de manteniment dels equipaments municipals, problemes amb les escombraries, falta de seguretat, problemes de mobilitat, etc.

L’alcaldable va manifestar que “la nostra voluntat és la de tractar tots els barris de Palafrugell, els seus nuclis i pobles, en igualtat de condicions”.

Últimes notícies

2 de maig de 2023
David Martín, l’alcaldable de Junts per Palafrugell, presenta el programa electoral amb què pretén “recuperar la millor versió de Palafrugell, per a la seva gent”.

Aquest divendres 28 d’abril l’alcaldable de Junts per Palafrugell, en David Martín, ha presentat el programa electoral amb el qual concorrerà la candidatura que encapçala a les eleccions del 28 de maig. 

Llegir més
26 d'abril de 2023
10 propostes, per recuperar el sentit comú.

Aquest dimecres 26 d’abril l’alcaldable de Junts per Palafrugell, en David Martín, ha presentat les 10 propostes, per recuperar el sentit comú, que en paraules seves “ens fa diferents, ens fa únics i és la demostració que venim a fer-ho diferent”. 

Llegir més
Veure més
crossmenuchevron-down
×