#recuperemElSentitComú
Programa electoral

David Martín encapçala un projecte basat en l’excel·lència per recuperar la millor versió de Palafrugell

17 de juny de 2022

L’acte de presentació de l’alcaldable de Junts ha comptat amb la participació del conseller d’Economia i Hisenda Jaume Giró

El cap de llista de Junts a Palafrugell en les eleccions de l’any vinent, David Martín, ha presentat aquest divendres al vespre el projecte de Junts al municipi, “basat en l’excel·lència per recuperar la millor versió de Palafrugell”. A l’acte, que s’ha fet al Museu del Suro, hi ha participat el conseller d’Economia i Hisenda de la Generalitat, Jaume Giró.

Davant de més d’un centenar d’assistents, l’alcaldable ha indicat que “el projecte de Junts es basa en allò que el poble necessita. Un projecte per a la gent, fet amb la gent, que escolti a tothom i entengui que l’Ajuntament ha de ser el millor aliat de les iniciatives privades i de les entitats i associacions que fan que el poble sigui viu”, ha explicat.

“Treballarem pel benestar dels ciutadans, per donar-los les facilitats que s’esperen d’un Ajuntament, amb sensibilitat i empatia”, ha subratllat Martín.  “Tenim un projecte propi, guanyador. Nosaltres no som complement ni crossa de ningú. Som els que creiem que la política no és ni una baralla ni una forma de bloquejar res ni ningú. Per això, qui tingui propostes positives i realistes ens trobarà per treballar junts”, ha avançat el candidat.

Segons Martín, ha arribat el moment que l’Ajuntament “governi a favor de la gent, no en contra, ni malgrat la gent”. Ha arribat el moment de governar tocant de peus a terra, amb sentit comú. Recuperem el sentit comú i caminem cap al Palafrugell de 2030 i més enllà”, ha assenyalat.

Per la seva banda, el conseller Giró ha centrat part del seu discurs en un dels motors de Palafrugell i la Costa Brava, el turisme. En aquest sentit, ha remarcat que “cal gestionar el turisme amb criteri, amb sentit comú. S’han de facilitar als agents implicats, com restauradors, hotelers, etc. les eines perquè el sector sigui palanca de creixement i de benestar per als veïns i veïnes de Palafrugell. “I per fer-ho necessitem alcaldes preparats, motivats, que sàpiguen de què parlen. Alcaldes com en David Martín a Palafrugell, per tirar endavant el poble i recuperar el sentit comú”, ha assegurat.

Últimes notícies

2 de maig de 2023
David Martín, l’alcaldable de Junts per Palafrugell, presenta el programa electoral amb què pretén “recuperar la millor versió de Palafrugell, per a la seva gent”.

Aquest divendres 28 d’abril l’alcaldable de Junts per Palafrugell, en David Martín, ha presentat el programa electoral amb el qual concorrerà la candidatura que encapçala a les eleccions del 28 de maig. 

Llegir més
26 d'abril de 2023
10 propostes, per recuperar el sentit comú.

Aquest dimecres 26 d’abril l’alcaldable de Junts per Palafrugell, en David Martín, ha presentat les 10 propostes, per recuperar el sentit comú, que en paraules seves “ens fa diferents, ens fa únics i és la demostració que venim a fer-ho diferent”. 

Llegir més
Veure més
crossmenuchevron-down
×