#recuperemElSentitComú
Programa electoral

Candidat

David Martín

Ha arribat el moment de governar tocant de peus a terra, amb sentit comú.

David Martín, Palafrugell 2023

Qui sóc i per a què em presento?

Sóc en David Martín, tinc 36 anys i sóc empresari del sector digital. Després de 10 anys, cada dia que passa trobo una nova raó per estimar més Palafrugell i per passar-hi la resta de la meva vida i formar-hi la meva pròpia família.

Ens hem proposat, m’he proposat, portar Palafrugell a la seva millor versió, i ho farem amb un equip de persones i un projecte seriós, solvent i treballador. Això va de la gent i per això és un projecte fet per la gent i amb la gent. On s’escolta i es té present a tothom.

L’Ajuntament ha de ser el millor aliat de les iniciatives privades i de les entitats i associacions que fan que el poble sigui viu. Fem de Palafrugell la seva millor versió, lluitem pel benestar dels nostres veïns i veïnes, amb sensibilitat i empatia.

David Martín | Líders 

Recuperem el sentit comú

Serem el referent a la comarca i a la vegueria quant al sector econòmic; facilitarem la creació d’empreses i serem més atractius per als inversors. Cal generar ocupació tot l’any i reduir l’atur. No hi ha millor política social que la plena ocupació i treballarem per arribar a un atur tècnic impulsant el desenvolupament del polígon industrial.

Serem extraordinàriament respectuosos amb els diners públics. Sabem perfectament el que costa guanyar diners i el que costa tirar endavant un negoci.

Transformació digital, sostenibilitat, medi ambient i transició energètica seran la base del creixement de Palafrugell per a les properes decades.

S’han d’oferir uns serveis de la màxima qualitat als ciutadans sent molt rigorosos en la despesa dels diners públics i supervisant la seva execució.

El nostre és un projecte per al Palafrugell dels 23.000 habitants. Un projecte per a tots els barris, nuclis i pobles del nostre municipi.

Participació, debat, negociació i consens. Aquesta és la nostra forma d’entendre la política: de proximitat i escoltant tothom.

Un municipi amb un potencial cultural extraordinari. Posarem l’Ajuntament al seu servei, acompanyant totes les iniciatives que, amb la cultura, situïn Palafrugell al mapa. Centenars d’associacions i entitats diverses fan de Palafrugell un municipi viu i amb futur. Un futur al qual volem arribar tots junts.

Tot això ho farem amb la màxima sensibilitat social: donarem les eines necessàries perquè tothom pugui tirar endavant, amb la inclusivitat com a l’objectiu final.

Aquest és el meu projecte, el nostre projecte, un projecte propi i guanyador. Farem de Palafrugell un municipi més amable, més just, més lliure i més pròsper. Però també un municipi més empàtic, més respectuós i més cohesionat. Farem que la gent de Palafrugell sigui més feliç.

Ha arribat el moment que l’Ajuntament governi en favor de la gent, no en contra ni malgrat la gent. Ha arribat el moment de governar tocant de peus a terra, amb sentit comú. Cal que recuperem el sentit comú.

Aquest és el projecte que us presento: un projecte de futur, un projecte que farem Junts.

Això va de la gent i per això és un projecte fet per la gent i amb la gent. On s’escolta i es té present a tothom.

David Martín, Palafrugell 2023

Recuperem el sentit comú, espot de la campanya

Recuperem el sentit comú, l'acte de presentació del candidat de Junts a l'alcaldia de Palafrugell, David Martín

Recuperem el sentit comú, l'acte de presentació del primer bloc de la candidatura de Junts per Palafrugell

Col·labora amb el projecte de Junts per Palafrugell

Volem
escoltar-te!

Volem fer de Palafrugell la seva millor versió,
per a la seva gent.
Contacte
crossmenuchevron-down
×